23 de juny 2006

Una cançoneta i mo n'anem (3)


Dedicada a les camarades Manejadora i Lilith, la cançoneta d'aquesta setmana és el tema més inoblidable del més elegant noi de Liverpool.

Un petit testimoni de la infancia musical dels nascuts al 76 (un bona anyada, no trobeu?)http://www.youtube.com/watch?v=Rt2JhDQLpiA&search=here%20comes%20the%20sun

9 comentaris:

Afiliat CCOO ha dit...

potser no has vist el meu comentari anterior o potser passes de defensar l'indefensable? o és que per ventura consideres que l'acord sobre la reforma laboral és una afer de poca importància? salutacions cordials

andres querol ha dit...

Company afiliat a CCOO, no cal ser tan agressiu.

Degut a algun problema tècnic (els divendres per la tarda blogger està impossible) el meu comentari al debat anterior no s'havia publicat. Ara ja ho està.

En tot cas i tenint en compte que això és una bitàcora personal, cadascú (inclós jo mateix) hi parla quan vol i del que li dóna la gana.

Lilith ha dit...

nice, nice ^^ Strawberryfields forever...

-----[HARRISON]----- ha dit...

Andres t'he de felicitar per la cançó seleccionada, no únicament pel grup, sinó per qui la va escriure, George Harrison, des de la meva humil opinió el gran beatle oblidat i a l'ombra dels dos grans egos d'aquest grup.
sàpigues que a partir d'ara intentaré anar intervenint en el teu blog.

salut i revolució

un veí del teu barri

andres querol ha dit...

Sempre benvingut, harrison

José de Arimatea ha dit...

COMUNICADO URGENTE:Sr. Querol, ante la ausencia momentanea por causas justificadas de su habitual espacio vital se le informa que en el susodicho dispone de una pata bién negra de gorrino extremeño. También informarle que ha sido traida por un pelón bajo mandato del Director de RRHH de una conocida empresa.......ya nos explicará!!!

Trinacria ha dit...

Andrés, no hagas caso, seguro que es una artimaña para que vuelvas a tu puesto de trabajo... Hay que ver cómo te echan de menos..!

andres querol ha dit...

Camarada José de Arimatea,

Este no sería el espacio donde ventilar nuestros negocios.

Ya sólo falta que intervenga el delgado de mi oficina bancària, el administrador de fincas y el broker camellil...

la tomaquera ha dit...

Observo que un blog puede servir, perfestamente, como buzón de voz.
spléndido...