3 d’ag. 2006

Bocamolls (local-global) (1)


"Es va pensar en mobilitzar altres cossos d’emergència? O fins i tot, per què no? com s’ha fet altres vegades en situacions excepcionals, altres països occidentals i democràtics es fa, sol·licitar, si calia, també per desallotjar, a vegades, els cossos o forces de l’exèrcit? "

Felip Puig
Portamveu de CiU al Parlament de Catalunya

Durant la sessió de la Diputació Permanent del Parlament de Catalunya amb motiu de la crisi de l'aeroport d'El Prat, i just després de criticar el Govern en matèria d'ordre públic en termes força durs:

És evident que quan un s’ha dedicat durant anys i anys a relativitzar moltes coses i a introduir el pensament feble a la societat, i a defensar els okupes, i els papers per a tothom, i que la droga no mata, i que... i la insurrecció cívica, és evident que a l’hora d’intentar resoldre els conflictes cívics es té una feblesa intrínseca.

i de considerar als treballadors que van ocupar la pista com un grup de treballadors exaltats i segurament molts energúmens que s’hi van anar afegint acaba criticant que no intervingués... l'exèrcit!

I és que pel que es veu, la dreta és la dreta, fins i tot la de les nacions sense estat... I és que, espanyol o català, l'exèrcit ens posa tant.

I com que no va ser l'únic en dir barbaritats aquí deixem l'enllaç amb totes les intervencions íntegres de la sessió. Els amants de Tip i Col no trobaran millor lectura d'estiu.

4 comentaris:

Fabrizio del Dongo ha dit...

Efectivament amic Andrés, la dreta és la dreta i hi han cosas que malauradament mai canvien.
La solució de la repressió com a via per solucionar els conflictes tot i utilitzant l' aparell coercitiu de que disposen no és una mesura nova però no ens deixa de sorprendre. No em deixa de sorprendre que, en comptes de mostrar serenitat i responsabilitat encata posin més llenya al foc amb declaracions d' aquest tipus. Tampoc em deixa de sorprendre la facilitat amb la que es pot posar en un mateix sac als okupes, la droga i les reclamacions laborals.

En fi, aquest senyor en particular i el partit al que representa en general no deixan d' indignar-me amb declaracions tan perilloses i amb tanta irresponsabilitat com aquesta.

Ramon Armengol ha dit...

Aquesta gent el que li pasa es que troben a faltar altres temps...y altres regims.

Run Lola Run ha dit...

Les relacions de conceptes del Felipet Puig em recorden una mica a les de Bush...

"AlQaeda és a l'IraQ, podeu veure clarament la "Q" que ho demostra!"

Petons des de Vilnius!

JORDI MERINO NOÉ ha dit...

benvolgut Andrés, ja fa anys que vinc sentin al senyor Felip Puig. Ara amb el temps ha millorat la meva ulceració d'estòmac, però creume, al principi s'emblava que fos produïda al sentir algunes barbaritats d'un personatge que eñabprava un discrus de la dreta més reaccionàcia, això si amb un toc català.
Veig que el temps continua donant la raó.