19 de set. 2006

pongamos que hablo de Madrid


Juan Martínez, Secretari de Joventut de CCOO de Madrid i President del Consejo de la Juventud de la Comunidad de Madrid, s'ha deixat caure per aquí aquest cap de setmana. Entre arrossos, fideuàs, cervesetes i cafès hem tingut ocasió de conversar hores i hores de tot i de res. I és que el Juan, potser pel fet de no estar massa dotat pel ball, té ben desenvolupada la capacitat de conversa.

Potser per això, la Fundación Sindical de Estudios de CCOO de Madrid li ha publicat en el seu butlletí un interessant article sobre la situació de la gent jove a Madrid i les polítiques públiques d'emancipació en aquesta comunitat. El pengem també a Les Cosetes perquè el Juan és amic i un bon conversador.

Clica aquí per llegir l'article

6 comentaris:

JORDI MERINO NOÉ ha dit...

compi, quan et passi aquest problema. Guarda el post, i torna a recuperar-ho desde l'editor. Si el blogger també té problemes i també es posa tonto de vegades.

andres querol ha dit...

merci

Moscho ha dit...

Proclamat el president d'honor de pajilleros

Anònim ha dit...

Un tio que ve a l'11 de setembre, membre de la plataforma aquella d'amistat Catalunya-Madrid... ara la pregunta és.. aquest home quan demana la nacionalitat?

LALO de PELAEZ ha dit...

Company anònim, ja té nacionalitat aquest noi tan maco. És de CCOO, que nosaltres no necessitem ni nació ni estat. Internacionalisme li diuen...

martinez ha dit...

de donde sacaste la foto? si parezco hasta normal y todo....
El destierro castellano es muy duro(anda que si supuierais donde curro...)asi que hacedme un sitio en las izquierdas calanistas y de progreso, que al gallardon y a la espe no nos los quitamos ni con piedra pomez....ah, soy el insensato que escribió esto.