26 d’oct. 2006

Carta oberta del Coscu a la comunitat educativa


El Periódico grogueja. No ha estat mai un refernt del rigor periodístic, però la portada d'ahir trenca motlles. Consistent en una carta apocalíptica d'un mestre de primària que amb la pretensió de defensar l'escola pública, en presentava un quadre negre i irreal de la mateixa a base de presentar com a universals situacions concretes. Actitud que només pot tenir com a conseqüència potenciar l'escola privada i fomentar uns valors més intransigents en la nostra societat. El que hagués estat una legítima carta al director, va esdevenir portada i, per tant, va deixar de ser opinió per a ser presentada com a notícia. Fa poc que parlava, en relació amb la campanya d'autonòmiques, de la responsabilitat del mitjans de comunicació de masses, l'exemple del que parlem avui és especialment frepant.

Avui CCOO de Catalunya hem donat resposta, en forma de carta oberta del nostre secretari general, en Joan Coscubiela, a la comunitat educativa. Carta que ha estat publicada a El Periódico, tot i que evidentment no ha merescut la portada. Vull recomenar vivament la lectura d'aquesta carta del Joan Coscubiela, perquè la defensa de l'escola pública passa pel seu reconeixement com la millor opció per a educar els nostres nens i nenes, la que els situarà en millors condicions d'afrontar el futur a ells individualment i a tots nosaltres com a societat.

1 comentari:

Comite Oceanografic ha dit...

Ehhh, Querol com va, soc el Fran de l'Oceanogràfc, estic pegant una ullada a la teua página i está molt bé. Recordat de la nostra:
comiteoceanografic.blogspot .com

Salut