26 d’oct. 2006

Petjades de la Trobada Isidre Llopis


De la Trobada Isidre Llopis de joves sindicalistes de CCOO del País Valencià deixo aquí les darreres petjades:

1. Un bon exemple de R+D+i sindical: la gent de CCOO de l'Oceanografic de València incorporen entre les seves eines sindicals un bloc com a eina interactiva d'informació i comunicació dels treballadors i treballadores amb la gent qe els representa al comitè.

2. Mil gràcies als companys de la Secretaria de Joventut de CCOO PV per haver-me encarregat la dinamització del taller d'eleccions sindicals. Una de les coses amb que més disfruto de l'acció sindical és la dinamització d'accions de formació i reflexió, i d'aquesta coincidència amb els "germanets del sud" neix la nostra complicitat (a la foto, servidora fent de profe).

3. Hem aprofitat la trobada per parlar del nou cicle de trobades A 3 Bandes, l'espai compartit de trobada i formació de la gent jove de CCOO de País Valencià, Balears i Catalunya. A principis d'any l'A 3 Bandes torna a Catalunya. No us puc avançar encara el tema, perquè n'estem parlant, però pinta molt interessant. Esperem superar el llistó de l'excel·lent trobada de Palma, cosa difícil d'altra banda. A la foto els responsables dels espais de joventut de CCOO a Balears (el guapo), Catalunya (el feo) i País Valencià (la mala).

Cada any, quan ja comencem a anar amb la llengua fora i les vacances d'estiu només són un record, apareix la Trobada Isidre Llopis per a càrregar les piles, compartir un parell de dies amb companys i amics, i tornar a casa amb noves i més il·lusionants idees. Merci al Pau, a l'Empar i a totes les companyes i companys amb qui hem compartit aquests dies i dels que tant hem aprés.


3 comentaris:

alstomniano ha dit...

jolin Andresín, així no et treuràs la fama de ególatra a la vida. Doneu-vos una volteta pels webs dels socis de coalició en alguns( els quals en un passat no molt llunyà estaven entre nosaltres) no existeixen les eleccions ni rastre! feia temps que no les visitava i digueu-me ingenu però no els imagina tan... com diria...marcians? fins i tot el Pore dóna raons per votar, incompresnsibles i sectaries, però al cap i a la fi raons. per a els del Viu, viu i les glorioses i heroiques, avantguarda de la seva revolució joventuts comunistes, no va amb ells.

Qualcosa di Sinistra ha dit...

La 27 Divisió li envia una carta a Pepe Montilla (http://la27divisio.blogspot.com)

Anònim ha dit...

qué envidia más sana que me habéis dado!!! Y que bueno que nuestra gente de Oceanográfic participe activamente haciendo un blog!!! Espero veros a todos en la Ángel Rozas. Besines. Fátima