15 de des. 2006

Entrevista a Ascensió Soler a Lluita Obrera

(Les persones que es deixen caure habitualment per aquí hauran notat un descens de l'activitat les darreres dos setmanes. En els propers dies espero poder explicar la causa, com sempre una causa justa)

Per segona vegada pirategem l'entrevista de Lluita Obrera òrgan d'expressió de les Comissions Obreres catalanes, en el consell editorial del qual participo des de fa un parell d'anys. En aquest cas l'entrevistada és na Ascensió Soler, magistrada de la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i co-fundadora del Gabinet Jurídic de CCOO. El motiu de l'entrevista és el recent lliurament del Carnet Solidari de CCOO de Catalunya als advocats laboralistes que, com l'Ascensió Soler, van pringar-se fins a les celles a favor dels drets treballadors i van esdevenir una de les crosses més importants d'unes emergents comissions obreres clandestines

Així doncs, aquí deixo l'entrevista breu però sucosa que l'Emili Rey va realitzar a la nostra protagonista. No sense abans recomenar a qui vulgui conèixer més sobre el tema que tracti de localitzar el llibre-homenatge a Albert Fina que va publicar-se farà cosa de tres o quatre anys (si algú té interès li puc localitzar la ressenya bibliogràfica).