2 de gen. 2007

blocparasitisme: els consells locals de joventut

Malauradament no és fàcil trobar dirigents d'entitats juvenils que de tant en tant alcin la vista i tractin de fer reflexions crítiques sobre allò que acabem ficant en el calaix de l'arxivador que té l'etiqueta de "polítiques de joventut". L'absoluta manca d'idees que predominava en els programes electorals dels diferents partits en les darreres autonòmiques en matèria de joventut ens hauria de fer pensar.

És per això que ens ha agradat trobar aquesta entrada al bloc del Daniel Mallén (vid. foto), un important dirigent de les Joventuts d'ERC, sobre els consells de joventut locals i municipals. Tot i el prisma marcadament partisà, absolutament honest puix que l'autor no se n'amaga, és una bona visió crítica al respecte. Els comentaris que volgueu expresar, com sempre, feu-los allà.

Parlant de consells de joventut, un bon referent de bloc en matèria de polítiques de joventut, és el del nostre mandrós amic Fabián Mohedano, President del Consell de la Joventut de Barcelona, que el dia en que s'animi a abandonar la embafadora correcció política dels seus articles (obligada pel càrrec, imagino) està condemnat a esdevenir autor de referència.