6 de gen. 2007

"ya vienen los reyes..."


Aquest any la gent de CCOO de Catalunya hem hagut de demanar als reis que el Ministeri de Treball assumeixi la seva responsabilitat en elñ manteniment de l'edifici de la seva propietat jurídica del patrimoni sindical on fem vida les CCOO i que ja ha donat diversos ensurts degut a l'abandonament irresponsable per part del Ministeri i dels altres inquilins. El Ministre ha tingut el sant morro de dir que no té el 6 m,ilions necessaris per a evitar que caiguin més trossos de façana amb el conseqüent risc per als vianants de la Via Laietana (ara fa tot just un any que va anar del canto d'un duro que un desprendiment d'un tros de façana corresponent a un dels nostres "veïns" sindicals no acabés en desgràcia). Atesos els regalets patrimonials que resp el segon sindicat per part d'un govern sectari, la cosa sona a broma. Si us fixeu clarament en el bon rei Melxior, potser us resultarà familiar.

D'altra bnad hem rebut del nostre corresponsal a l'Horta valenciana el regalet dels reis de l'orient a Les Cosetes, en forma de joc antipinochetista. El pengem aquí per a compartir-lo amb les nostres lectores i lectors.

2 comentaris:

Argenta Copper ha dit...

¡Qué fuerte me parece! Y como ya dije en cierta ocasión, pero con más motivo aún: ¡Tú tambien chache mío! ¡tú que tenías que sacar a la familia de la mediocridad!

Resto perpleja

PD: Claro que no encontraba entre los "manifestantes" cuando salisteis por la tele. Por aquí hay uno que se está partiendo en dos.

Toni ha dit...

Andrés,

M'he canviat de bloc: el nou és:

http://tonisalado.bloc.cat