13 de març 2007

El Departament de Treball ha estat condemnat per atribuir a UGT més delegats dels que li corresponien

“Condeno al DEPARTAMENT DE TREBALL I INDÚSTRIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, como Administración Pública de la que depende la Oficina Pública de las Elecciones Sindicales de Cataluña, a estar y pasar por esta declaración y los efectos legales inherentes a la misma, y por tanto a que proceda a descontar de los resultados obtenidos por la UGT, los delegados escogidos en las listas electorales de los sindicatos Confederació de Tècnics i Quadres (CTQ), Confederació de Treballadors de Catalunya (CTC), Sindicat d’Auxiliars d’Infermeria de Catalunya (SAIC), y Sindicat de Facultatius Independents (SFI)"

Jutjat Social número 32 de Barcelona

Qui tingui interès en saber de què va la pel·lícula pot clicar aquí.

3 comentaris:
1. ole, ole i ole
2. la propera vegada cal que us ho curreu més
3. que bé que governa l'esquerra, partits de tradició democràtica que mai atemptarien contra el dret de treballadores i treballadors a elegir lliurement els nostres representants.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per cert, l'altre dia vaig veure que es convocava un acte sobre la història del tèxtil d'aquest país. Només participava la UGT i totes les deferacions d'empresaris, i el director de la Gene. Antoni Soy. Ostres, resulta que CC.OO. no ha fotut pebrot en la història del tèxtil.
Ara resultarà que uns que jo em sé reescriuran la història i tota la lluita a favor de les llibertats sindicals i polítiques les van fer només uns, perquè són més antics. O sigui que la gent del PSUC i CC.OO. no hi eren.... tot plegat molt lamentable.

Salut company.
Merino