31 de març 2007

via gastronòmica al socialismeSi com diu un amic meu el socialisme consisteix en que tothom pugui menjar llagosta, i l'ecosocialisme en que tothom pugui menjar una quantitat anual de llagosta que permeti la reproducció d'aquest animaló per tal que les generacions del futur també en puguin gaudir, El Pitarra és un dels millor llocs on reclamar la nostra quota de riquesa mundial.

Al número 56 del carrer Avinyó de Barcelona es troba la casa d'en Frederic Soler també conegut com Pitarra, rellotger, dramaturg i protector de les arts, personatge del Modernisme i la Renaixença. Actualment hi trobem un restaurant que hi porta el malnom. Sent la casa d'un rellotger hi trobem rellotges i un ambient decimonònic. Sent la casa d'un protector de les arts hi trobem obres originals penjades a les parets, sent la casa d'un amant de la vida hi btrobem una carta carvalhana, de les de cafè-copa-i-puro.

M'hi va portar fa anys un partidari de la via gastronòmica al socialisme (de qui aprofitem per recomenar la seva darrera entrada) i per sempre li estic agraït. Ara en vinc, així que no em veig capaç de escriure'n res més.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

el partidari aquest es conformaria amb una birra, com a mostra d'agraïment.

Comissions Obreres ha dit...

fet

Marc ha dit...

Doncs, com que deus un sopar, podríem anar al Pitarra, no querol? Crec que a la saleta reservada cabríem bé els hem d'anar a sopar ;)

He anat un cop, i no està pas malament.