18 de juny 2007

-I el Barça què, un altre cop campió d'Europa?
(...)
- I en Pujol, què n'opina d'això?

8 comentaris:

Roger ha dit...

El Querol fent bandera del seu periquitismo històric...

LALO de PELAEZ ha dit...

I Pujol? Que ja n'ha organitzat una botifarrada per la recopa dels periquitus de Sarrià?

Noël ha dit...

Disculpim sr Querol però... a part de que el Barça ha perdut la lliga, qui la ha guanyat a sigut el Real Madrid al qual espero que li tinguis mes simpaties que antipaties li tens al Barça, si no no acabo d'entendre el teu post... Salut!

Tània ha dit...

Perquè els barcelonistes no podeu entendre que algú us pugui tenir "mania" sense que això impliqui necessàriament que simpatitzi amb el Madrid? Noël, Noël...

Andrés Querol Muñoz ha dit...

Per què algú que fa un acudit amb una derrota del barça ha de ser automàticament anti-barça, o pro-madrid o pro-espanyol? És que ser culé implica perdre el sentit de l'humor?

Realment Noël no tinc res contra el Barça, en tot cas tinc força reserves cap al món del futbol com espectacle de masses. I tenen batant a veure amb la pèrdua del sentit de l'humor

El Chusco ha dit...

Confirmo la tesis tanista: Me revienta el Barça, pero también el Español, el Madrid, el Sevilla, etc...
La unica razón de ser de todos estos equipos es ser derrotados algún día (no muy lejano) por el siempre prometedor Hospitalet.

Por cierto, el rencor de Andrés hacia el Barça tiene su origen en julio de 1988, lugar "La Masia", cuando con 13 añitos no lo seleccionaron en las pruebas juveniles para porteros.
¡¡¡Datos, Sr. Querol, datos!!!

(Bueno, lanzado el bulo. Me voy a comer algo...)

Noël ha dit...

No Tania no, si l'hagués guanyat el SEvilla per exemple, o el valència, o qualsevol altre dels que normalment no estan a la llista dels que "l'han de guanyar" ho entendria. El que no entenc es que el que moli és que el Barça no la guanyi... I això només us passa als periquitos. I si al menys fossiu periquitos dels que us agrada el fungol encara, però tu, i sobretot el lider mundial, que passa del futbol com de la merda i només en parla per molestar... em sembla una mica incongruent.

Per cert Andresito, si no tingués sentit de l'humor no estaria contestant al teu blog... no? així que descartem lo de la pèrdua del sentit de l'humor i apiquem mes aquella màxima de que algú tenia que "entrar al trapo" si no no te chiste...

P.D: transcripció integra del missatge d'un bon amic dels joves del metall de Madrid al meu mòbil:

"un año de ilusiones, presumiendo de supremacia, de jugadores, de buen juego... JA! Y habeis claudicado ante el mas grande, siempre sereis la sombra de lo k kisisteis ser y de lo k ya existe... El Real Madrid, el mejor ekipo d la historia dl fubol. Humillaos, rebajaros, y saludad sin reparos al vigente campeon... Siempre Real, siempre MADRID!"

Anònim ha dit...

VAMOS MI SEVILLA, VAMOS CAMPEÓN