5 de des. 2007

Blogparasitisme: segmentació dels mercats de treball


Molta atenció a aquest article del Professor Ramon Alós manllevat d'un bloc amic. El títol: Segmentación de los mercados de trabajo y relaciones laborales, el sindicalismo ante la negociación colectiva. Lectura altament recomenable per a tothom que estigui interessat en com es pot construir en el present el futur del sindicalisme.

3 comentaris:

ClaraClaríssima ha dit...

Ei, me l'he mig llegit en diagonal (perquè déu n'hi do el nostre L.B!que dens...) i planteja un aspecte molt interessant que els sindicats ja estan trigant a tenir en compte (em sembla) i és el fet que cada vegada més hi ha el que s'ha vingut a dir "treballadors externs" d'una banda i / o treballadors que no formen part de la plantilla de l'empresa que queden completament desemparats del sindicalisme i de garantia laboral en aquest sentit... No sé com ho veus... Jo no sé quina seria la solució sindicalista, la veritat...

Andrés ha dit...

Noooo, en diagonal noooo....

apa, ara vaig de cul, demà en parlem. De totes maneres em sembla que el correcte seria que els comentaris es fessin en el bloc on originàriament estrà allotjat l'article.

José Luis López Bulla ha dit...

Perdón por la intromisión: es mejor que los comentarios se hagan en este blog queroliano, porque en el mío he tenido que poner controles. Hay dos o tres moscones que --se hable de lo que se hable-- se cagan en los muertos de los sindicalistas de Comisiones Obreras. Así es que me tienen frito con tanta cagalera. En realidad lo hacen en vuestros muertos porque yo ya estoy fuera de juego.