27 de febr. 2008

A País Valencià, marquem la B
Una colla d'entitas juvenils valencianes s'han llançat a muntar una candidatura per la permanent del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana. La idea que els uneix: fer del consell una eina de millora de les condicions de vida i ciutadania de la gent jove, i no un instrument de poders polítics, un consell democràtic i transparent front al pasteleig, un consell que produeixi canvis a la societat i no consumit per la dinàmica interna.


Cal que digui que entre els impulsors estan la gent jove de CCOO? Iamb un candidat de luxe (el de la foto).


En fi, aquí deixo el bloc de la candidatura per qui vulgui fer-hi una ullada. Jo d'entrada marco la B.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Agraïr la ràpida difusió d'aquest blog...açò és del rotllo la defensa de Minas Tirith i la batalla del Abismo de Helm junts...no obstant a l'albir del cinqué dia mira a l'oest i a vore que passa...

Una salutació! Força i Red-Publica!

Pleitaguensam ha dit...

Que perdreu, vaja

Andrés, no és normal aquesta afició per la derrota

Anònim ha dit...

A pleitaguensam...no has vist el Senyor de los Anillos?...Que Fuerte me Parece!!!!!!en ambdues ocasions guanyen les forces alliberadores de la Terra Mitjana de les obscures forces del mal encapçalades per Sauron...

No és afició per la derrota...sino obsesió per transformar la realitat!

B7s!

Andrés Querol Muñoz ha dit...

ja ja ja. Pleitaguen trobava a faltar les teves sentències.

Anònim tu no et deixis provocar i no oblidis mai les lliçons del Mestre Deng Xiao Pin: el que és important no és el càrrec, el que és important és manar (o almenys així ho interpreto jo).

Així com no hem de deixar caure en l'oblit el refraner romerovelardista: ser de CCOO vol dir ser perseverant.

Anònim ha dit...

Companys... si ho teniu clar, us demanaria que entrareu en el blog de la candidatura b i mostràreu el vostre suport, i si teniu més informació, que la feu circular... ací que ningú puga dir que no tenia consciència del que estava en joc.

aus cacaus!!!